Carmen Dan „Microfon”: „Daca prim-ministrul ar fi fost barbat, presedintele nu i-ar mai fi cerut demisia!”

Într-o postare pe facebook, ministrul de interne, Carmen Dan, sare în apărarea Vioricăi Dăncilă, ridicând în slăvi partidul şi pe Liviu Dragnea. Totodată, doamna ministru, poreclită de curând ” microfon” după incidentul când a descoperit un mijloc de ascultare montat într-o priză, a insinuat că Johannis nu i-ar fi cerut demisia primului-ministru…dacă era bărbat!?!

„……De când sunt senator și ministru, am constatat de multe ori că oameni care dețin funcții unde echilibrul și medierea fac parte din fișa postului sunt mai mult decât partinici cu tabăra opoziției, duplicitari în abordări și poziționări publice. Fie că participăm la proteste neautorizate, fie că “prezidăm” ședințe de guvern la care ne autoinvităm, certăm membrii guvernului ca pe elevii claselor gimnaziale sau pur și simplu lansăm atacuri bazate pe jumătăți de adevăruri arată că, din păcate, echilibrul și medierea lipsesc. Ghinion!

Momentul ianuarie 2018 aduce în cele din urmă premiera așteptată de electoratul PSD, care a votat în 2016 o listă de parlamentari unde femeile aveau să se regăsească în număr mare. Viorica Dăncilă, europarlamentar cu experiență, inginer, dar femeie… ajunge prim-ministrul României. Din nou ghinion însă, pentru că 2019 este an electoral, un an în care președintele Iohannis își dorește un al doilea mandat și atunci este nevoit să facă opoziție coaliției care deține majoritate în Parlament.

Citeste mai departe pe ziarlanegru.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *